sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

61. Kuukautiskivut ja karkki

Kuukautiskipuihin minulla on auttanut paljo makean syöminen, esim. lähes kokonainen suklaalevy. (Muista pestä hei sen jälkeen hampaat hammastahnalla. Kaikki makea ei kai ole yhtä pahaa hampaille mutta monet makeat ovat ja se, jos suu on hapan.) Sekä kakalla käyminen ja vatsan kohdalta kiristävien vaatteiden välttäminen. Ja toki hyvä hygienia! Savossa asuessani olen alapään desinfiointiveteen lisännyt hiukan desinfiointiainetta etenkin kesällä, kun vesi on jonkin verran pöpöistä, mikä on tuntunut auttavan paljon.

Jos kiinnittää huomiota, minkä tyyppisten ihmisten kanssa tekemisissä oltua tulee kipuja erityisesti, niin nuo ovat sellaisia, joiden kanssa ei ole hyvä olla läheisissätekemisissä sinun, etenkään seksuaalinen tai heidän ryhmiinsä samanlaistava muttei paljoa sosiaalinenkaan vaan pitäisi etäännyttää heidäntyyppisiään. Ainakaan minulla eivät yleensä ole olleet sellaisia, keiden kanssa tulisi niin hyvin juttuun ainakaan vaistomaisesti heti, vaan jotenkin etäisempiä ihmisiä, jotka ovat joutuneet liian lähelle - esim. yksisilmäisesti inttäviä tuttavapiirin laidalta.

1. kesäkuuta 2021   Aprikoosinvärinen kiltti fiksu gentlemannimainen villakourani kuoli reilut pari kuukautta sitten. Vähää myöhemmin ostin terveyssiteitä ja hyllyn luona oli huomaavaisen tyylinen miesmyyjä, kuin villakoirani. Vasta jälkikäteen tulin ajatelleeksi, että se ehkä oli terveysside-edustaja ja että hyväntahtoinen kemmikkieläin olisi siihen puuhaan vielä parempi, kuukautiskipuja paranramaan, mutta mues jätti mahakipuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti